Fractie

 • Michel Klein - Statenlid

  Ik werk aan de Vrije Universiteit als onderzoeker/docent bij de afdeling Informatica. Ik ben opgegroeid in Waterland en heb daarna in Amsterdam gewoond. Sinds 12 jaar woon ik in Bussum, samen met mijn vrouw, onze drie dochters en af en toe een pleegkind. In Bussum ben ik raadslid geweest voor de ChristenUnie. Daarnaast ben ik betrokken bij de lokale duurzame energiecoöperatie Watt Nu. Ik word geïnspireerd door de belofte van de komst van Gods Koninkrijk op deze wereld. Ik wil mij graag laten inschakelen in de politiek zodat af en toe al iets zichtbaar mag worden van Zijn Koninkrijk.

  Mail: Michel Klein

  TwitterFacebookInstagram
 • Marjon Tolhuis - Commissielid Mobiliteit & Bereikbaarheid 

 • Joke Hoogendoorn - Commissielid Natuur, Landbouw en Gezondheid 

  Ik ben opgegroeid in de Haarlemmermeer en woon samen met mijn man in Nieuw-Vennep. We mogen we zorgen voor drie jongens, waaronder een pleegzoon. Muziek maken is een gedeelde passie binnen ons gezin. Na mijn studie Management, Economie en Recht heb ik een aantal jaar bij een vermogensbeheerder gewerkt. Momenteel ben ik een deel van de week werkzaam op de financiële administratie van een bedrijf in Amsterdam. Mijn vrije tijd breng ik graag op het strand en in de buitenlucht door. Als hobbyimker ben ik nauw betrokken bij de schoonheid en het welzijn van onze schepping.

  Mail: Joke Hoogendoorn

 • Marijke Terlouw - Steunfractielid 

  Ik ben afgestudeerd als sociaal geograaf en in het dagelijks leven werkzaam als eindredacteur en coördinator projecten. Buiten werktijd zit ik niet stil. Zo ben ik actief als secretaris voor het Hineni Symfonie Orkest en voor de bewonersvereniging van mijn buurt. Ik besteed ook tijd aan zingen, zowel in koor en als solist. Voor de ChristenUnie ben ik bestuurslid van de kiesvereniging Gooi-Noord. Ik leef in een mooi welvarend land met een grote verscheidenheid aan mensen en wensen. Samenleven gaat alleen niet vanzelf, daarmoet je aan blijven werken. Daar wil ik actief aan meewerken, dat is voor mij ‘geloof een stem geven’.

 • Arno Hoogendoorn - Steunfractielid 

 • Joke Koelewijn - Steunfractielid 

  Ik heb 18 jaar als eerstelijns verloskundige gewerkt, en daarna 27 jaar als docent en als onderzoeker in de verloskunde. Behalve de opleiding tot verloskundige ben ik ook afgestuurd in Beleid en Management van de Gezondheidszorg. Samen met mijn man woon ik sinds 2017 in Naarden. We zijn ouders en grootouders van vier kinderen en vijf kleinkinderen. Sinds zomer 2020 ben ik gepensioneerd, maar nog niet uitgeleerd en uitgewerkt. Ik ben bezig met een master in ethiek aan de Protestantse Theologische Universiteit en daarnaast ben ik scriba van de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente in Bussum. Sinds juni 2021 ben ik steunfractielid met als portefeuille natuur en gezondheid. Ik hoop in deze functie te kunnen bijdragen aan een duurzame, gezonde en rechtvaardige samenleving ‘dichter bij de droom van God’.

 • Matthijs Vet - Fractiemedewerker 

  Mail: Matthijs Vet

  TwitterInstagram