Marjon Tolhuis geïnstalleerd als duo-commissielid

Paviljoen Welgelegen.jpg
0E89AD7D-9EEF-465C-BDFF-5B386530AEC7.jpeg Persfoto Michel Klein.jpg
Door Marjon Tolhuis, Michel Klein op 19 september 2022 om 14:34

Marjon Tolhuis geïnstalleerd als duo-commissielid

Op 19 september is Marjon Tolhuis beëdigd als duo-commissielid Mobiliteit en Bereikbaarheid voor ChristenUnie Noord-Holland.

Op 19 september is Marjon Tolhuis beëdigd als duo-commissielid Mobiliteit en Bereikbaarheid voor ChristenUnie Noord-Holland. Elke fractie mag in de Provinciale Staten twee duo-commissieleden benoemen. Ze is beëdigd door Arthur van Dijk, de commissaris van de Koning, en sprak daarbij de woorden uit: ‘Zo waarlijk helpe mij God almachtig’. Marjon reageert: “Het is altijd bijzonder om deze woorden uit te spreken. Ze zijn een belijdenis voor het werk wat ik hoop te doen. Ik ben mij bewust dat ik het zonder Zijn hulp niet kan.”

Marjon Tolhuis volgt Esther Kaper als duo-commissielid op. Tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen is Esther Kaper verkozen tot gemeenteraadslid in haar woonplaats Kortenhoef. Met deze verkiezing heeft zij besloten om te stoppen als duo-lid voor ChristenUnie Noord-Holland. Sindsdien werd Statenlid Michel Klein ondersteund door één duo-commissielid.

Als duo-commissielid steunt ze Statenlid Michel Klein en mag ze namens de ChristenUnie het woord voeren tijdens commissievergaderingen. In haar bijdragen hoopt Marjon de nadruk te leggen op veilig en duurzaam vervoer binnen de provincie.

Marjon is bereikbaar via het e-mailadres: marjon.anker@noord-holland.nl.

Deel dit bericht